понедельник, 8 мая 2017 г.

ЗНО (Зовнішне незалежно оцінювання )

      Рекомендаційний    вебібліографічний  список  для учнів   10-11 класів
Кожного року  найактуальнішими питанням  10-11-тикласників  стає питання про ЗНО. Як зареєструватися, які потрібні  документи?Як підготуватися до складання ЗНО?Тому до вашої уваги підбірка сайтів, які допоможуть в цьому.
·         Підготовка до ЗНО-2016[Електронний ресурс][сайт]//Український центр оцінювання якості освіти.-2007-2016.-Режим доступу:http://testportal.gov.ua/, вільний.-(дата звернення  01.06.2016).-Заголовок з екрана.-Мова укр.
Це сайт «Українського центру оцінювання  якості освіти». У розділі «ЗНО 2016: як зареєструватися» розміщено рекомендації щодо процедури реєстрації.  У розділі «Нормативні документи» розміщено наказ Міністерства освіти і науки України від 11.12.2015 № 1278 «Про затвердження Порядку реєстрації осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти». У розділі «Підготовка до ЗНО» розміщено матеріали, які допоможуть Вам підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання, з тих предметів  які ви обрали.
·         Підготовка до ЗНО-2016[Електронний ресурс][сайт]//Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти.©2016. -Режим доступу:http://khersontest.org.ua , вільний.-(Дата звернення 1.06.2016).-Заголовок с екрана.-Мова укр.
Цей сайт Херсонського регіонального  центру  оцінювання якості освіти,  він є бюджетною установою, що здійснює у відповідному регіоні зовнішнє оцінювання навчальних досягнень випускників загальноосвітніх навчальних закладів із визнанням його результатів для вступу до вищих навчальних закладів та для зарахування як державної підсумкової атестації, а також моніторингові дослідження якості освіти в Україні.
·         Підготовка до ЗНО[Електронний ресурс][сайт] //Освіта.ua.1998-2016.-режим доступу: http://osvita.ua , вільний.-(Дата звернення 1.06.2016).-Заголовок з екрана.-Мова укр.
Це сайт:  Видавництво «Плеяди». На ньому  є можливість  розібратися з характеристиками тестів, програмами ЗНО, завданнями,відповідями та Зразками  тестів…та багато іншої інформації.
·         Курси підготовки до ЗНО[Електронний ресурс][сайт]// Prometheus © 2016 Prometheus.-Режим доступу:http://prometheus.org.ua/zno/ вільний.-(Дата звернення 1.06.2016).-Загаловок з екрана.-Мова укр.
«Prometheus» – громадський проект масових відкритих онлайн-курсів (МВОК). У співпраці з викладачами кращих ВНЗ України проект  створює та розміщуємо МВОК на власній онлайн-платформі та надає безкоштовну можливість  підготуватися до ЗНО, а також багато інших курсів.
ПроЗНО - перші в Україні онлайн-курси системної підготовки до ЗНО онлайн. На платній основі підготовка  до здачі ЗНО. Відеоурок на платформі EDUGET ;Доступні лише учням ПроЗНО онлайн-тести після кожного заняття та після завершення кожної теми;Можливість поставитизапитання вчителю 24/7 ;Постійна онлайн-підтримка ;Підсумковий тест для визначення рівня знань після проходження курсу на ПроЗНО; Можливість використання функції «батьківський контроль».
·         Оцінювання в Україні [Електронний ресурс][сайт]// abiturient.in.ua.-2009-2016.-Режим доступу:http://www.abiturient.in.ua/ua/test_center_ua, вільний.-(Дата звернення 1.06.2016).-Заголовок з екрана.-Мова укр.
Все про ЗНО. Університети, академії, інститути - всі ВУЗи України. Закінчуєш школу? Час готуватися! Все про ЗНО: розклад ЗНО, реєстрація на ЗНО, програми ЗНО, запитання та відповіді ЗНО. ВУЗи України по регіонах. Рейтинги ВУЗів. Болонський процес в Україні. Вища освіта за кордоном. FLEX - безкоштовне навчання в США для старшокласників.
·         "Академія": підготовка до ЗНО[Електронний ресурс][сайт]// Освітній портал»Академія».2012-2016.-Режим доступу:http://zno.academia.in.ua/, вільний.-(Дата звернення 1.06.2016).-Заголовок з екрана.-Мова укр.
Освітній портал "Академія" пропонує можливість якісно та безкоштовно підготуватися до ЗНО практично з усіх предметів. Онлайн-курси створено, щоб дати шанс всім охочим самостійно підготуватися до ЗНО та вступити в омріяний університет.
·         Підготовка до ЗНО онлайн[Електронний ресурс][сайт]//Знання онлайн.  © 2016 Znannia Online by Think Academy . -Режим доступу:    http://znaniya.znonline.org/, вільний.-(Дата звернення 1.06.2016).-Заголовок з екрана.-Мова укр.Портал є найпопулярнішою освітньою онлайн школою України з дипломом якої Ви можете вступити в будь-який ВНЗ країни. Колектив порталу працює, розвивається, змінюємось заради надання якісного освітнього матеріалу учням, а також займаємось перевіркою засвоєних знань. Освіта доступна кожному - школа Знання Онлайн надає вільний доступ дітям, що мають обмежені можливості пересування, дітям-інвалідам, сиротам та дітям що постраждали від військових дій.
·         Предмети ЗНО[Електронний ресурс][сайт]//Phoenicis.2012-2016.-Режим доступу: https://www.phoenicis.com.ua/, вільний.-(Дата звернення 1.06.2016).-Заголовок з екрана.-Мова укр.
Усе для ЗНО з української мови та української літератури, історії України, всесвітньої історії, англійської мови.
·         Підготовка до ЗНО [Електронний ресурс][сайт]//Ерудит.нет.©2016.-Режим доступу  http://erudyt.net/, вільний.-(дата звернення 1.06.2016)-Заголовок з екрана.-Мова укр.
Сайт для учнів, студентів, вчителів та батьків. Підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання 2016 з української мови та літератури, математики, історії України, фізики, біології, географії, англійської, французької та іспанської та російської мов а також найголовніші новини ЗНО 2016.

Комментариев нет:

Отправить комментарий