среда, 14 февраля 2018 г.

Подорожуємо до улюбленої бібліотекі...

Love is in every heart
   14 лютого з учнями 5-А класу працівники інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» провели  захід, присвячений Дню Святого Валентина. 
   Учні Херсона мали змогу побувати на справжньому балі почуттів на якому розповідалось не лише про кохання у звичайному розумінні, а й про усі прояви любові у нашому житті. 



   Відійшовши від звичного святкування, бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки розділили зустріч на декілька частин: любов до Батьківщини, природи, тварин, а особливу увагу було приділено дружнім почуттям та любові у родині. Хлопці та дівчата відповідали на різноманітні питання на знання України, ділилися своїм відношенням до братів наших менших, адже не дарма кажуть, що любов до тварин робить з людини справжню людину. Переглянули мотивуюче відео про допомогу звичайних людей, що не залишилися осторонь, звірятам. 


   Через жартівливі ігрові завдання проявляли свою силу дружби та відносини у родині. За допомогою великого серця, що було розділене на частинки та складалося з різноманітних елементів які характеризують любов та були написані на англійській мові, юні читачі перевірили й свої знання іноземної. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий